TÜM KATEGORİLER
Toplam 2160 Ürün
Site Navigation

Ziyaretçi Bilgi Gizliliği ve Güvenliği

Trudyo.com’ a üye olmak için girdiğiniz tüm bilgiler siparişinizi almak ve adresinize teslim edebilmek amacıyla alınmaktadır. Trudyo üyelerinin hiçbir bilgisini kesinlikle üçüncü parti firma ve kişilerle paylaşmaz veya satmaz. Bizlerle paylaştığınız tüm bilgileriniz tarafımızca güvence altındadır. Bu bilgilere sadece siz ulaşabilir ve siz değiştirebilirsiniz. Trudyo.com bazı dönemlerde müşterilerine ve üyelerine kampanya bilgileri, yeni ürünler hakkında bilgiler, promosyon bilgileri için mail gönderebilir. Her kullanıcımız, kullanıcı sözleşmesi dahilinde bu mailleri otomatik olarak almayı kabul eder. Kullanıcılarımız bu mailleri almak istemediğinde, kendisine gelen e-postaların en altında bulunan “e-posta listesinden çık” seçeneğinden listeden çıkabilir.

Kredi Kartı Güvenliği

Üyeliğinizi oluştururken veya alışveriş yaparken girmiş olduğunuz kart bilgileriniz asla bizim tarafımızdan tutulmamaktadır. BDDK lisanslı veri merkezleri tarafından saklanmaktadır. Ödeme altyapısı için alanında en iyi şirketlerden biri olan İyzico ile çalışmaktayız. Trudyo.com ödeme adımları için site genelinde 256 bit SSL ile koruma ve kriptolama sağlamaktadır. Trudyo.com’ un kredi kart bilgilerinize erişmesi, dolayısıyla herhangi bir saldırı durumunda kullanıcıların kredi kartı bilgisini çaldırması kesinlikle mümkün değildir.

Çerezler ve Kişisel Verilerin Korunması

Kişisel verilerinizi sitemiz üzerinden üyelik hesabı oluşturduğunuzda, sosyal medya hesaplarımızdan iletişime geçtiğinizde, yayınladığımız herhangi bir iletişim formunu doldurduğunuzda, ürün ve/veya hizmet satın aldığınızda, ürün teslimatı yapılması sırasında, destek hattımızdan görüşme gerçekleştirdiğinizde, mail üzerinden iletişim kurduğunuzda ve internet adresimizi ziyaret ettiğinizde topluyoruz. Bunlar tamamen kullanımı daha iyi hale getirerek sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için toplanan verilerdir. Bu veriler şirketimiz tarafından tamamen 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) mevzuatına ve dürüstlük kuralının gereklerine uygun şekilde muhafaza edilip vermiş olduğunuz onay çerçevesinde işlenecektir. Trudyo.com, Kanun’un 10. maddesi uyarınca ilgili kişilere haklarını bildirmekte, söz konusu hakların nasıl kullanılacağına dair yol göstermekte ve tüm bunlar için gerekli iç işleyişi, idari ve teknik düzenlemeleri gerçekleştirmektedir. Kişisel verileri işlenen kişilerin Kanun’un 11. maddesi uyarınca sahip oldukları haklar aşağıda sayılmaktadır:

  • Kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • Kanun’un 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Kanun’un 11. maddesinin (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin (düzeltme ve imha), kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme.

Bu haklarınızı kullanmak için dilediğiniz zaman kanunun 11. maddesi kapsamında şirketimize info@trudyo.com e-posta adresine mail atarak başvurabilirsiniz.